gravid fotograf

Naturlig gravid fotografering med oplevelsen i fokus

Graviditets fotografering der er helt unik

Den første reaktion jeg som oftest får, når mine gravide kunder ser deres billeder er: “Wow, tænk at det er mig”

Går du og drømmer om smukke og naturlige billeder hos en fotograf med speciale i gravidbilleder, er du kommet til det rette sted. En graviditet går så stærkt, og når baby er født, glemmer man hurtigt, hvad kroppen har været igennem.

Det er min fornemmeste opgave at forevige den tid, der aldrig kommer igen.

Om din fotografering

En gravid fotografering foregår enten på en smuk lokation i naturen en times tid inden solnedgang eller i studiet omkring formiddag/middag. Vælger du at få taget dine graviditets billeder i naturen, har jeg nogle skønne områder jeg fotograferer i, og alt efter årstid, er der forskellige steder jeg foretrækker.

Jeg anbefaler, at vi tager dine gravidbilleder når du er 29-36 uger henne.

Tag gerne kontakt i god tid, ideelt set 3-4 måneder før din termin. Jeg tager et begrænset antal fotograferinger ind om måneden, for at kunne give dig al min opmærksomhed. Ligeledes skal vi tage højde for evetnuelt dårligt vejr, der kan gøre, at fotograferingen må rykkes til en ny dato.

Både partner og ældre søskende til baby er velkomne til at være med.

Pakker & priser

Alle pakker har inkluderet kørsel i en radius af 30 km fra min bopæl i Kolding. Herefter er der et kørselstillæg på 3,5 kr. pr. kørt km. Ved kørsel med brotillæg vil individuel pris beregnes.

Lille pakke

  • 1 times fotografering
  • Fotografering i studie eller naturen
  • 5 redigerede digitale filer i højeste opløsning (du vælger selv hvilke)
  • Levering af billeder i online galleri
  • Mulighed for tilkøb af flere filer, print & fotoprodukter
  • Med eller uden partner efter eget valg

Din investering

2800,-

Mellem pakke

  • 1 times fotografering
  • Fotografering i studie eller naturen
  • 10 redigerede digitale filer i højeste opløsning (du vælger selv hvilke)
  • Levering af billeder i online galleri
  • Mulighed for tilkøb af flere filer, print & fotoprodukter
  • Med eller uden partner efter eget valg

Din investering

3500,-

Stor pakke

  • 1 times fotografering
  • Fotografering i studie eller naturen
  • Hele galleriet (50 digitale filer i højeste opløsning)
  • 2 stk. valgfri 30×40 print eller 8 stk. print i 15×21
  • 10% på alle print og fotoprodukter
  • Levering af billeder i online galleri

  • Med eller uden partner efter eget valg

Din investering

5500,-

Studie

Studiet er et dagslys studie, hvilket vil sige, at vi bruger det smukke lys, der falder ind ad det kæmpestore vindue. Her er der mulighed for at lave nogle helt unikke billeder, du ikke får andre steder.

Studiet er en blanding af luksuriøse og lyse omgivelser, samtidig med, at det er nede på jorden, og billederne udstråler ro og nærvær med et elegant touch.

Klart 5 stjerner herfra, fantastisk oplevelse. Sofie guider dig hele vejen igennem, man bliver med det samme tryg ved, at stå foran kameraet også selvom det er første gang.
Da jeg så resultatet, kunne jeg kun tilslutte mig de andre kommentarer, wow er det virkelig mig! Så alt i alt en kæmpe anbefaling herfra, du vil ikke fortryde det!

Rie

Gravid fotografering

Kan varmt anbefale Sofie! Jeg fik taget graviditetsbilleder af hende og jeg er så glad for dem! De blev virkelig smukke og det er en gave for livet at have dem

Selma

Gravid fotografering

Sand fornøjelse at arbejde med Sofie. Jeg havde aldrig i min vildeste fantasi forventet så fed en oplevelse og så smukke minder fra min graviditet. Hun er super passioneret og dygtig til hvad hun gør. Du vil 100% føle dig komfortabel hele vejen igennem og derfor sender jeg min varmeste anbefaling hendes vej.

Vanessa

Gravid fotografering

Gravid fotografering

Ofte stillede spørgsmål

K
L
Hvordan foregår det?

En fotografering foregår ved, at du booker via kontaktformularen, mail eller pr. telefon. Vi snakker om dine ønsker, og sammen finder vi en dato og et tidspunkt, der passer.

Når du skal fotograferes mødes vi på den aftalte lokation. Jeg guider dig hele vejen igennem, og sørger for masser bevægelse i billedet, så det ikke bliver så "stift".

Efter fotograferingen modtager du et udvælgelsesgalleri i løbet af 7-10 dage. Når du har valgt de ønskede billeder, bliver de færdigredigeret, og leveret i løbet af yderligere 7-10 dage.

K
L
Er det muligt at tilkøbe flere billeder/print?

Det er altid muligt at opgradere pakke! Ønsker du ikke at opgradere pakke, kan enkelte filer tilkøbes for 450,- pr. stk.

Jeg tilbyder også print og fotoprodukter i høj kvalitet. Når du modtager dit online galleri får du adgang til en fremvisningsside, hvor du kan shoppe løs.

K
L
Hvordan med styling & outfits?

Det er vigtigt, at du føler dig godt tilpas under din gravidfotografering. Derfor har du mulighed for at låne kjoler, som passer til en gravid krop, og så er du selvfølgelig mere end velkommen til også at medbringe eget tøj.

Jeg har flere forskellige kjoler at vælge mellem, som er mere afslappede og nede på jorden, samtidig med at de er elegante, og løfter dine billeder.

Jeg anbefaler, at du vælger 2-3 kjoler at skifte mellem, evt. kombineret med eget medbragt tøj. Kjolerne kan lånes til både indendørs og udendørs fotografering. Udvalget af kjoler finder du her

14 dage før din fotografering vil du sammen med en velkomstfolder modtage en outfitguide med tips og tricks til medbragt tøj og hvis du har en partner eller ældre søskende med.

K
L
Jeg har aldrig fået taget billeder før

Har du aldrig fået taget billeder før? INTET problem! Det har 90% af mine kunder heller aldrig. Jeg guider dig hele vejen og fokuserer på mindre opstillede billeder, så du føler dig tryg foran kameraet, og det hele føles mere naturligt.

K
L
Hvad hvis det regner?

Hvis uheldet er ude, rykker vi selvfølgelig fotograferingen, såfremt vi skal mødes udendørs. Jeg holder skarpt øje med vejrudsigten dagene op til, og giver besked på sms dagen før fotograferingen, hvis vi må udskyde. Det danske vejr kan være uforudsigeligt, og det hænder fra tid til anden, at vi må rykke et par gange. Alternativt kan vi rykke fotograferingen til studiet.

K
L
Skal jeg vælge fotografering i naturen eller studie?

Det er helt op til dig, om du vil fotograferes i naturen eller studiet. En fotografering i naturen finder sted 1 times tid inden solnedgang. En fotografering i studiet finder sted omkring formiddag/middag.

Fotografering
i trygge rammer

Jeg fotograferer de mindelsesværdige øjeblikke du vil forevige. Fotograferingen foregår hjemme hos dig eller på en aftalt location. Jeg fotograferer i naturligt dagslys uden en masse teknisk udstyr, så du kan føle dig komfortable foran kameraet og lukke mig ind i dit helt eget univers.

 

Klar til at booke?